ΝΕΑ ΕΙΔΗ - ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  *  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Η «ΤΣΑ-ΦΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ και ΧΑΡΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ» ιδρύθηκε το 1991, αλλά με μορφή ετερόρρυθμης εταιρείας λειτουργούσε ήδη από το 1979, προσφέροντας είδη που παράγει ή εισάγει σε χονδρική πώληση.

Το αντικείμενο εργασίας της αφορά είδη για το σχολείο και το γραφείο, καθώς επίσης  αποκριάτικα, χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά είδη, ακόμα και πυροτεχνήματα. Προϊόντα και εμπορεύματα που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και σχεδιασμό, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις του καταναλωτή, είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ προσφέρονται σε οικονομικές τιμές που εξασφαλίζουν κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα.  

Προμηθεύουμε επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, εταιρείες που ασκούν χονδρεμπόριο αλλά και καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και supermarkets. Πέρα από τα είδη που παράγουμε, επιλέγουμε με προσοχή και φροντίδα τους προμηθευτές μας σε Ευρώπη και Ασία, για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η φιλοσοφία μας ολοκληρώνεται με τη συνεχή προσπάθεια εξυπηρέτησης των πελατών μας, τους οποίους και αντιλαμβανόμαστε ως πολύτιμους συνεργάτες, ώστε να είμαστε εκεί για αυτούς, στη διάθεσή τους για κάθε ερωτήση, απορία ή ειδική ανάγκη.

Για όλα αυτά λοιπόν έχουμε επιλέξει ως μότο μας το "Αγοράζοντας κερδίζετε"